BeatKOHO – Hibátlan EP (2014)

Author: Oszi

Az alábbi felületeken meghallgathatod Hibátlan EP című lemezünket:

PRESS KIT ↓ (2016-os logók, mintaszöveg, fotók)

A lemezről

„A Hibátlan azokról a pillanatokról szól, amikor az életedben egy percig, vagy egy napig végre minden a helyére kerül, de egyébként a lemez úgy kezdődik, hogy a világ teljesen szétesik körülötted, és úgy igyekszünk a trackekkel és a hangulatokkal haladni, hogy végül itt is minden a helyére kerüljön, és így érkezzünk meg a Hibátlan című számhoz.”

A KOHO célja az első lemezzel („Fújd ki”) az volt, hogy álljon össze egy olyan hangszeres hiphop műsor, amely a lemezen éppen úgy szólal meg, mint élőben. A második lemez („Hibátlan EP”) ehhez képest a következő újdonságokat hozza: a lemezre a hiphophoz közelebb álló hangzást adó dobsávok kerültek, tartalmaz instrumentális trackeket (skiteket), és az új számok nagy részében szerepelnek más zenészek, a felvett anyag összesen 16 zenész munkája. Közreműködik Maszkura (Maszkura és a Tücsökraj), Athome és Sima (streetROYAL), Török Béci (Killer Surprise), Kiss Flóra (Budapest Voices), Polgár Lilla (Bartók Kamaraszínház), Batta Zsuzsanna (Marge), Eckü (Hősök) és Mr. Joeker (Hősök), a skitekben pedig Ricsi Pí és Qka MC a zenekarhoz intézett kérdései szólnak a 1 Like Hiphop korábbi adásaiból. A lemezt hangmérnökként és ko-producerként Nóniusz Gáborral rögzítettük a Supersize Recordingban.

A csapat célja a hiphop zene sajátosságait büszkén viselő zenei tartalmat adni az élő, hangszeres fellépéseket élvező, fesztiválokat is látogató közönség számára. Két éve döntősei voltak az R33 és az A38 több száz indulót versenyeztető tehetségkutatóinak, azóta komoly koncertrutint szereztek, felléptek a Hősökkel, a DSP-vel, a Punnany Massiffal, rendszeres koncertvendégei Halott Pénznek, július 31-én pedig színpadra kerül a Hibátlan EP repertoárja a Fezenen, a Hősök, Akkezdet és a Punnany műsora előtt.

A lemezről az első klip, a Szabad akarat már nézhető a YouTube-on.

Köszönjük, hogy érdeklődsz, jó szórakozást! Béke!

A lemez dalai a YouTube-on:
A múlt
Összedőlt világ
Túlélők
A jelen
Szabad akarat (KLIP)
Tükör
Hibátlan (VIZUÁL)
Túlélők (Mr. Joeker rework)
A jövő