Koncert és klip werk, Veszprém

Írta: Oszi  |  Kategória: Képek

Veszprémben jártunk Halott Pénzékkel, és Barcza Sanyi Brashék voltak olyan királyok, hogy a “Máshol lennék” című számunkhoz felvettek egy csomó klip-alapanyagot, ezért járunk a fotók során érdekes helyeken. A Máshol lennéket még csak koncerten játsszuk, nagyon várjuk, hogy klip formájában minél többetekhez eljuthasson. Dolgozunk rajta :)


Stúdiófotók 2014

Írta: Oszi  |  Kategória: Képek

Januárban elhaladtunk önkéntesen a Wtamasstudioba, ahol Oláh Atti készített rólunk csapatképeket. Ez rendkívül indokolt volt, mert elég nehéz 6-an egyszerre egy helyen lenni, és a legfontosabb ilyen alkalmak a fellépések, nehéz minket megszámolni is, nemhogy lefotózni úgy, hogy mindannyian rajta legyünk. Na most viselkedtünk, és hajlandóak voltunk úgymaradni akár 3-4 másodpercig is. Atti ezek után a kolibrikről is tud majd fotósorozatot készíteni. Nagyon köszönjük a munkáját, csak úgy, mint a Katona József Színház munkatársának, Tóth Hajninak a ruhákat, kellékeket, és az ugyanitt készült Szabad akarat klip forgatásához hozott kellékeket, valamint Boros Gábornak, aki a Funky Frame stábjából eljött és még egy MarkIII-mal megcsinálta a mozgóképhez a nyersanyagot.


Parázs-Varázs képek, Dunaújváros

Írta: Oszi  |  Kategória: Képek

Kommentek, címkék és egyebek a Facebookon. A fotókat Orosz Tomi készítette. Jól.


BeatKOHO for DSP Live @ A38 (második adag:)

Írta: Oszi  |  Kategória: Képek

Athome annyira jó képeket lőtt rólunk, hogy egy második adagot muszáj publikálni belőle. Nem higgadtunk még le eléggé életünk során ahhoz, hogy 632 fotót ennél szűkebben meg tudjunk szűrni :)


BeatKOHO for DSP Live @ A38

Írta: Oszi  |  Kategória: Képek

Athome Guszti és Angi lőtt rólunk pár képet a szombati DSP Live előtti bemelegítő zenélésen. A38 hajó, 2013.01.19.


Lemezbemutató a Terminálbárban

Írta: Oszi  |  Kategória: Képek

2012.10.12.